Кадър и видео  , You tubeНеприятен инцидент е възникнал в дома на

...
Кадър и видео  , You tubeНеприятен инцидент е възникнал в дома на
Коментари Харесай

Баща разбра чрез скрита камера, че жена му бие 11-месечното им бебе

Кадър и видео  , You tube

Неприятен инцидент е зародил в дома на родители. Мъжът е схванал по необичаен начин какви ги прави жена му с тяхното бебе.

31-годишният Благовест Куцев и майка му – Минка Парушева, подвигнаха на крайник полицията в Мадан след сигнал за малтретиране на 11-месечно бебе.

 На 13-ти януари по здрач униформени влезнали в жилището на Благовест Куцев. В дома била 25-годишната Рукие Сирачка, с която той живее на фамилни начала и  бебе то им Сабри.  Баща та дал записи от скрита камера, което принудило служителите на реда да изведат неотложно детето от жилището, разкрива 

Потресаващата история излезе нескрито в четвъртък. По случая е формирано досъдебно произвеждане за измъчване на малолетно лице – член 187 от Наказателния кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура – Пловдив. Уведомена е и Дирекция „ Социално подкрепяне ” –  Мадан . Ден по-късно  бебе то е върнато на  майка та Рукие, която счита да напусне  Мадан  и да отиде при родителите си в родния град Якоруда. 25-годишната  майка  е безапелационна, че с пръст не е докосвала детето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР